Inserció professional

Som conscients que una de les teves principals preocupacions, si no la principal, quan estàs a punt d’acabar els estudis universitaris (grau, llicenciatura, diplomatura, enginyeria tècnica...), és la incorporació al món laboral.

Emprenedoria

Si decideixes crear la teva pròpia empresa, t'ajudarem en el teu projecte emprenedor.

Projecte Reset

Pretén fomentar l’esperit emprenedor i donar resposta als qui tingueu una idea de negoci viable per, mitjançant aquest programa, poder convertir-la en realitat. Més informació del projecte.

Promotors tecnològics de les Illes Balears

Programa de beques formativolaborals que pretenen formar-te en diferents aspectes de la transferència de coneixement i la innovació, com ara realitzar un diagnòstic tecnològic, preparar un projecte innovador en una empresa, veure quines vies de finançament hi ha per a la R+D+I, etc. Més informació de les beques.

Inserció laboral

Si has decidit integrar-te en el món laboral, la UIB posa a la teva disposició els serveis del Departament d’Inserció i Orientació Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa, on et donaran la informació, el suport i els recursos necessaris per a la recerca de feina.

I, a més, al DOIP sempre hi trobaràs informació actualitzada de beques, convocatòries, tallers, sessions d’orientació, conferències, taules rodones, etc., relacionada amb la inserció professional.